Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cég képes leírás - Hatvan.tlap.hu
részletek »

Cég - Hatvan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hatvan.tlap.hu » Cég
Keresés
Találatok száma - 10 db
Csóker 60

Csóker 60

Cégünk 2000-ben alakult, létrehozását egy 1996-tól működő és folyamatosan bővülő egyéni vállalkozás alapozta meg. Fő tevékenységünk a papír-írószer és irodatechnika valamint ipari és háztartási higiéniai termékek nagykereskedelme. Végfelhasználói és viszonteladói körünk a társaság dinamikus fejlődésének köszönhetően közel országos hálózattá nőtte ki magát. Jelen vagyunk Heves-, Pest-, Jász-Nagykun-Szolnok-, Fejér- , Nógrád- , Veszprém- , Somogy-, Baranya-, Bács-Kiskun-, Borsod-Abaúj-Zemplén-, Komárom-Esztergom-, Győr-Moson-Sopron-, Békés-, Hajdú-Bihar- és Tolna megyében. Forgalmazott termékeink: - papír- írószer, - számítás- és irodatechnika, - higiéniai papírok és adagolók, - ipari és háztartási törlőkendők, - tisztítószerek, - vegyi áruk-védőruhák. Termékskálánk bővítése céljából 2004 júniusától megkezdtük a ZVG Zellstoff-Vertriebs-GmbH ∓o. által gyártott termékcsaládok forgalmazását, Magyarország kizárólagos importőreként. A széles termékskálán szerepelnek irodai, klinikai, higiéniai, ipari törlőkendők, védőmaszkok, védőruházatok és ezek kiegészítői. 2006-ban felvettük a kapcsolatot az olasz Papergroup s.p.a. papírgyárral is, ahonnan kiváló minőségű Tenerella márkájú, 100% cellulóz törlőkendőket, toalettpapírokat és egyéb tisztítókendőket importálunk...

Dellako-Team Kft.

Dellako-Team Kft.

A Delako Kft.-t 4 vállalkozó alapította 1989-ben, hogy a rendszerváltás hozta új lehetőségeket, kiaknázza. 1995-ben átalakult immár 3 főre fogyatkozva Dellako-Team Kft-vé. 2008-ban pedig családi vállalkozás lett belőle a maradék 2 tag kivásárlásával. A megújulás fiatalítást is hozott magával, így már nem csak a hírnevünk és az ismertség által keressük az új partnereinket, hanem az interneten is szeretnénk bemutatkozni a nagyközönség részére. A szakmában Id. Lackó László ügyvezető nevet már sokan ismerik és tisztelik, mely egyet jelent a gyorsasággal, pontossággal és megbízhatósággal a szakmai tudáson felül. Forduljon nyugodtan bizalommal hozzánk!

Hatvan-Tiszk Kft.

Hatvan-Tiszk Kft.

A közoktatási intézmények fenntartói, a gyakorlati képzés szervezésében résztvevő gazdálkodó szervezetek, a felsőoktatási intézmények 2008. szeptember 1-jétől az oktatási törvényben meghatározott szakképzéssel összefüggő feladatok végrehajtására Térségi Integrált Szakképző Központot (Tiszk) hozhatnak létre. A Tiszk nem közoktatási intézmény, célja a szakképzés feladatainak a jelenleginél hatékonyabb formában történő megszervezése. Indokolja a Tiszk-ek létrehozását az is, hogy 2008. szeptember 1-jétől kizárólag a térségi integrált szakképző központban folyó gyakorlati oktatás tárgyi feltételeinek fejlesztésére adható a fejlesztési támogatás. A törvény további korlátot szab a fejlesztési támogatás nyújtása tekintetében: csak azon fenntartónak, szakképzés-szervezési társulásnak, társaságnak adható át a fejlesztési támogatás, amelynek intézményében illetve intézményeiben a nappali rendszerű iskolai oktatásban részt vevő tanulók létszáma legalább 1500 fő. A Hatvan-TISZK Szakképzés-szervezési Nonprofit Kiemelkedően Közhasznú Kft-t ennek megfelelően a Heves Megyei Önkormányzat, Hatvan Város Önkormányzata, a Tudáscentrum a Társadalmi Esélyegyenlőségért Oktatási és Kulturális Alapítvány, a Miskolci Egyetem és a Hatvani Volán Zrt. alapította meg 2008. szeptemberében...

Hobbiállatcentrum

Hobbiállatcentrum

A Hobbiállatcentrum 2002. szeptember 1.-én nyitotta meg kapuit Hatvan városban a belvárosi piactéren a Tűzoltósággal szemben. A nyitás óta örömmel mondhatjuk, hogy a környező településekről sőt több esetben a fővárosból is sok vásárló fordult meg üzletünkben. Mindez azt bizonyítja, hogy méltányos árakkal, nagy állattartási tapasztalattal, és készséges tanácsadással állunk Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére. A tulajdonos és alkalmazottai több évtizede foglalkoznak hobbiállatok tartásával és tenyésztésével és az üzlethelyiségben forgalmazott termékek túlnyomó többségét saját állattartásukkal már kipróbálták és hasznos tudnivalókkal, tanácsokkal látják el a kedves érdeklődőket, több esetben a tapasztalataikat publikálták ( cikkek egyes hobbiállatokról). Az üzlet udvarában kutyakozmetika is működik, melyben szakértő kezek dolgoznak, hogy az Ön kedvence még szebb, és még egészségesebb bundában járjon! A boltban megvásárolható, papagájok, díszpintyek, kisemlősök, hüllők, és közel ezer akváriumi, és tavi díszhalak továbbá egyes terráriumban élő pókfajok, melyek többnyire az üzlet tenyésztelepéről származnak...

Hor-Alu Kft.

Hor-Alu Kft.

A cég 1997-ben, egyéni vállalkozási formában jött létre, majd 2003-ban alakult korlátolt felelősségű társasággá. A cég 100%-ban magyar tulajdonú, alapvetően családi vállalkozás. Négy családtag és az alkalmazottak alkotják. A vállalkozás célja öntészeti alumíniumtömb gyártás. A szakmai megalapozottságot a tulajdonos 30 éves alumínium kohászati tapasztalata adja. A vállalkozás méretéből és tulajdonosi központúságából adódóan könnyebben alkalmazkodik, gyorsabban és rugalmasabban reagál a piacon kialakult változásokhoz. A vállalkozás tudatos minőségügyi, technológiai, humánerőforrás fejlesztéssel minden évben növelte termelési volumenét. A technológiai fejlesztés folyamán a korszerűbb, nagyobb kapacitású gépek, berendezések kerültek beszerzésre. A munkatársak megfelelő kiválasztásával, megfelelő beiskolázással, megalapozott humánerőforrás gazdálkodással, létrejött egy megfelelően felkészült, motivált gárda. A cég megalakulása óta kiemelten kezeli a minőségpolitikát. Minden esetben a vevői megelégedettség, a minőségi termék előállítása, gyártása, magasabb szintű szolgáltatás elérése, és folyamatos fejlesztése a cél. Ennek jegyében a cég rendelkezik egy korszerű ARL színképelemző berendezéssel, valamint minden vizsgáló és mérő berendezés hitelesített. A Hor-Alu Kft. büszke arra, hogy eddigi tevékenysége során semmiféle reklamáció, kifogás nem érkezett...

Kerinfó 60 Kft.

Kerinfó 60 Kft.

A Kerinfó 60 Kft. 1991-ben alakult és családi tulajdonú vállalkozásként működik. Főként élelmiszer termékek exportjával, különféle alapanyagok, félkész és késztermékek importjával valamint közvetítő nagykereskedelemmel foglalkozik. A gazdasági társaság hatvani székhellyel és külföldi képviselettel is rendelkezik. Partnerei Európa számos országából kerülnek ki, de többnyire a Balti Államokban találhatóak, mely piacon immár 10 éve képviseli Magyarországot és látja el a nagyobb áruházi láncokat és nagykereskedőket főként Magyarországról exportált tartósított és friss élelmiszerrel.

Kollár Konyha

Kollár Konyha

Egyéni vállalkozásunk 23 éve alakult. Cégünk konyhai fém tömegcikkek gyártásával foglalkozik. Termékeinket otthoni használatban teszteljük (alkalmazzuk), amelyek formája és minősége megfelel a profi háziasszonyok igényeinek. Termékeink anyaga ónozott lemez, rozsdamentes lemez, bükkfa. Cégünket jellemzi a rugalmas gyártás és a gyors kiszolgálás. Megfelelő rendelési mennyiség esetén a telephelyre történő szállítást is tartalmazza a vételár. Kérésre prospektust küldünk postán.

NoVocoop

NoVocoop

Meghatározó profilunk a hőre lágyuló műanyagok fröccsöntése ezen belül is a műszaki műanyagok feldolgozása. Foglalkozunk továbbá lemezek vákuumformázásával, hőre keményedő műanyagok préselésével, fröccsöntésével, valamint műanyag alkatrészek vizes és oldószeres bázisú festésével, hotprégelésével, tamponnyomásával. Igyekszünk a műanyag-feldolgozásban a vevői igényekhez és a gyorsan változó piaci viszonyokhoz maximálisan alkalmazkodva, kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot nyújtani. Ennek érdekében gépparkunkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Vállalatunk a műanyag fröccsöntés, és hőre keményedő műanyag préselés területén jelentős szakmai tudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Célkitűzésünk hogy a műanyag alkatrészek gyártása során kielégítsük Megbízóink, továbbá az egyéb érdekelt felek és a társadalom elvárásait.

Üzletek

Üzletek

Hatvan városának üzleteit összefogó információs oldalunk a jövőt hozza el Önnek! Bizonyára Ön is tudja és érzi, hogy az információ szerepe napjainkban felértékelődött, hiszen annyi van belőle, hogy a választás nehézkessé válhat. Mi segítünk abban, hogy az Ön üzletéről a megfelelő minőségű és tartalmú információ eljusson a megfelelő helyre a megfelelő időben! Alapvető filozófiánk, hogy a munkánkkal elégedett ügyfél az internetes megoldások széles körét biztosan és hatékonyan használhassa fel saját üzleti céljai érdekében!

Hirdetés
Viki Játékbolt

Viki Játékbolt

A Viki Játékbolt 1987-ben költözött Hatvan varos fő útjára, a Zagyva folyó és a Grassalkovich kastély által határolt területre - helyi szóhasználattal a bazársorra. A postával szemben található 48 négyzetméter területű boltban több ezer, minőségi termékkel várjuk kedves vásárlóinkat. Jó minőségű terméket alacsony áron vásárolni nem könnyű, de a Viki Játékboltban lehetséges!

Tuti menü