Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás és szállás képes leírás - Hatvan.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás és szállás - Hatvan.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hatvan.tlap.hu » Vendéglátás és szállás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Art Cafe

Art Cafe

Muzsikus világ: ha egy jó zenei programra mennénk bárhol az országban, ha meg szeretnénk ismerni kiváló magyar zenészeket, ha a legjobb koncert-helyszíneket keressük, ha szeretjük a muzsikát, a muzsikusokat.

Motel 60

Motel 60

Szállás Hatvan belvárosában. Színvonalas panzió kandallóval, minibárral. A Motel 60 Hatvan főutcáján, a Budapest felé vezető oldalon a Kávézó emeletén nyílt, egy minden igényt kielégítő, színvonalasan berendezett, barátságos panzió. 3 szoba kétágyas, 2 szoba franciaágyas felszereltségű, apartman jellegű. Minikonyhával, kandallóval, minibárral felszerelt. Kellemes kikapcsolódást ígérve a betérő vendégeknek.

Mr. Csülök Étterem

Mr. Csülök Étterem

Éttermünk Hatvan város keleti bejáratánál található a 3-as főúton. Hagyományos magyar ízek házához híven, hamisítatlan magyar íz élményben lehet része vendégeinknek, hangulatos, barátságos környezetben, bárki által elérhető áron kínáljuk ételeinket, italainkat! Gyorséttermi ételekkel is bővítettük kínálatunkat: lángos, hamburger, hot-dog, szendvics és napi menü. Esküvők, céges rendezvények és egyéb csoportos összejövetelek lebonyolítását is vállaljuk! Házias ízek, friss ételválaszték! Esküvők, rendezvények, bankettek lebonyolítását 220 főig vállaljuk! Szeretné saját maga megrendezni a lagziját? Forduljon hozzánk, segítünk! Éttermünket, rendezvénytermünket (öltözővel, konyhával, hűtőkamrával, teljes felszereléssel együtt) bérbe adjuk!

Rákóczi Cukrászda

Rákóczi Cukrászda

Cukrászdánk a kezdetektől cukorszegényen, mértéktartó édességmértékkel készíti a kínálatban lévő süteményeket és tortákat. 2004-től előállítunk a német Diabella cég alapanyagaiból diabetikus süteményeket és tortákat is. Várjuk kedves megrendeléseiket!

Windsor - sörözö

Windsor - sörözö

A Windsor Pub története Új-Hatvanban kezdődött a Mészáros Lázár utcában, a hajdani Dalárdában, közismert nevén a Daliban. Itt még némileg a 80-as években megszokott díszletek között emelgethettük poharainkat, köthettünk jó pár sörre/röviditalra szóló barátságot. Hagy idézzük itt Ady Endre egyik újságcikkét egy ilyen jellegű intézményről: Itt van többek között a dalárda példája. Olyan testület, melyet minden közönség pártolni, dédelgetni szokott. Fontos, mint művészi; fontos, mint társadalmi intézmény. Na, ez szerintünk a mi kis közösségünkre is érvényes meghatározás maradt a Dalin túl is, amikor is 1995-ben a történet áthelyeződik a Horváth M. út 20. sz. alá, Ó-Hatvanba. Ekkor kapja a söröző a Windsor Pub nevet. A külcsín változott, de a törzsközönség itt is megmaradt. Az elnevezésnek megfelelően kissé angolosra lett formálva a berendezés. Ezt a hangulatot az idén áprilisában történt üzemeltető-váltás után is megtartotta a hely. Csupán némi felújítás történt, melynek képei, a galériában megtekinthetőek. A pub két helyiségből áll, melyek közül a hátsó nem dohányzó. Gyakorta ünnepelnek itt vendégeink születésnapot, névnapot, egyéb eseményt. Időnként kártyabajnokság helyszíne is ez a rész...

Tuti menü